Články

Hodnotenie užívateľov:  / 0
StrašnýNajlepší 
Uverejnené: 27. júl 2020 Napísal: Mgr. Mária Pauková
Dátum uverejnenia Prečítané: 810x
Vytlačiť

Z celého srdca ďakujem všetkým za dnešný krásny deň i za celý krásny týždeň! Dnes máme za sebou už posledný deň prvého turnusu letných aktivít Nezabudni si pas! a deti si ho naozaj nezabudli. Tieto dni sme sa spolu s nimi ocitli v Afrike, Ázii, Európe i v Amerike a na niektorých ostrovoch sveta. Veľa sme sa hrali, športovali, navštívili sme Haluzickú tiesňavu, stretli sme starých kamarátov a spoznali nových. Deti od nás na záver dostali okrem spoločných zážitkov i darčeky.

Čože to musí mať každý cestovateľ? Nuž, je to album na fotky, aby si doňho mohol ukladať svoje spomienky v podobe fotiek, ktoré si na svojich cestách spraví. Naše deti dostali takýto album tiež a doňho ako prvú fotku – spoločnú fotku z výletu z Haluzickej tiesňavy. K tomu sladkosť, pozvánku na cezročné aktivity 2020/2021, nádherné pexeso od pani Yvetty Samsonovej, ktorá spolupracuje s rodinou pána Milana Rúfusa a krásne pexeso deťom zo srdca dala ako darček a tým, ktorí s nami druhý turnus nebudú, sme pribalili tričko a šatku.

Celkom na záver sa deti ešte zúčastnili i turnaja – strieľali sme z luku, mečovali a bojovali. Nuž áno, naša Európa je krajina plná rytierov a takýto vyrastajú i medzi nami. Verím, že keď vyrastú, budú hájiť iba dobro a česť.

A tak sa pomaly prvý turnus skončil. Srdečne ďakujeme Rytierskemu rádu sv. Gorazda, ktorý spolupracuje s našou Starokatolíckou cirkvou na Slovensku a cirkvi vďaka za to, podporila tieto letné aktivity, ďalej ďakujeme všetkým dobrovoľníkom z radov réžie i animátorom a...

Priestory sme upratali, bránku zamkli. Teraz je tam ticho, no už dnes pripravujeme všetko pre to, aby sa brána mohla otvoriť opäť a po krátkej prestávke prijať tentoraz moreplavcov. Oddychujte a moc sa na vás všetkých tešíme.

Ostatná aktualizácia: pondelok, 27. júl 2020, 07:26
You are here:   Home